fitbit versa
De regels & voorwaarden:

❐Je kunt een Roze Fitbit Versa Lite winnen doorway: ❐
➥Deze Youtube movie een duimpje omhoog te geven
➥Je te abonneren op mijn kanaal
➥In een reactie onder de online video (!) aan te geven waarom jij deze Fitbit moet winnen
➥Dit wordt gewaardeerd: delen op social media satisfied zoveel mogelijk vrienden! (Denk aan stories, taggen etc.)

De actie loopt vanaf vandaag 6 augustus tot dinsdag 13 augustus 23:59. De uitslag wordt bekend gemaakt in een Youtube bericht en in de feedback van de video. Ook zal ik dit op Instagram tales delen aangezien veel van jullie mij daar ook volgen. Heb je gewonnen? Dan moet je mij even je contactgegevens sturen in een mail naar details@fitaddict.nl en stuur ik je de Fitbit toe!

In excess of de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten.

❐ MIJN Book: MAKE IT In good shape IS UIT! ❏
➥ Bestel mijn ebook! Ik deel alle exacte stappen hoe ik 30 kilo ben afgevallen en aid je op weg om ook je doelen te bereiken en gezonder te gaan leven. Meer informatie:

—————————————————-
➥ Ik zou het super tof vinden als je de ABONNEER button klikt en een DUIMPJE OMHOOG geeft voor deze video. Het helpt me om mijn kanaal te laten groeien, alvast bedankt!

❐ Abide by ME ❏
Volg Match Addict en blijf altijd op de hoogte:
Instagram: @fitaddictnl – www.instagram.com/fitaddictnl
Facebook: /fitaddictnl – www.fb.com/fitaddictnl
Twitter: @fitaddictnl – www.twitter.com/fitaddictnl
Vragen / Opmerkingen: data@fitaddict [dot] nl

❐ Free of charge DOWNLOADS! ❏
De missie van mijn Youtube kanaal en web site is om zoveel mogelijk dames te helpen en begeleiden naar een fitte en gezonde leefstijl. Daarom heb ik allerlei gratis downloads voor jullie gemaakt.

❐ Free of charge: ❏
– Informatieve PDF’s
– Printables
– Hulp Guides
– Trainingsschema’s

➫ Wil jij toegang tot deze waardevolle information? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang enkele minuten na jouw inschrijving een welkomstbericht fulfilled het wachtwoord tot deze pagina!

➫ Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

❐ Direct Gratis AANMELDEN: ❏
➫Aanmelden?

source