area headphones

Microsoft telah memperkenalkan beberapa peranti terbaru. Antara peranti yang diperkenalkan adalah Surface area Professional 7. Ia membawakan skrin 12.3-inci, dijana cip Intel Core generasi kesepuluh, memori LPDDR4x sehingga 16GB RAM dan storan 1TB SSD. Peranti ini turut menyertakan kamera belakang 8-megapixel dan kamera hadapan 5-megapixel.

Bersama-sama pengenalan Floor Pro 7, jenama ini turut menampilkan komputer riba terbaru iaitu Floor Notebook 3. Ia dikuasakan oleh cip Intel Core generasi ke-10 pada design 13.5-inci, sementara variasi 15-inci bakal hadir dengan cip Ryzen Area Version. Buat masa ini, ia akan ditawarkan di Amerika Syarikat bermula 22 Oktober kelak.

Bukan itu sahaja, Microsoft turut memperkenalkan dua model peranti boleh lipat iaitu Surface Neo dan Surface Duo. Untuk Surface Neo ia dijana dengan sistem operasi Windows 10X yang telah dioptimasikan penggunaannya. Sementara Surface area Duo pula menggunakan dua skrin 5.6-inci yang boleh diputar sehingga 360 darjah selain turut hadir dengan sistem operasi Android. Kedua-dua peranti boleh lipat ini dijangka akan ditawarkan pada tahun 2020 kelak.

Selain itu, Area ProX turut diperkenalkan dengan janaan cip berasaskan ARM. Ia dilengkapi skrin 13-inci, dikuasakan oleh cip Surface SQ1 serta menyokong LTE. Tidak ketinggalan juga, Microsoft memperkenalkan Surface area Earbuds yang menyokong audio dan mikrofon untuk kawalan pintar Cortana. Namun, tiada butiran lanjut mengenai penawaran kesemua peranti untuk pasaran Malaysia,

Lazada dan Citi kini melancarkan kad kredit tersendiri yang dinamakan Kad Kredit Lazada Citi. Kad ini menawarkan mata ganjaran untuk pembelian selain memberikan pelungan wang tunai sehingga 20 peratus untuk tambah nila Lazada Wallet. Ia akan mula ditawarkan di Malaysia dan akan diperkenalkan secara berperingkat di Asia Tenggara.

Akhir sekali, Celcom menawarkan promosi net percuma tanpa experienced selama satu jam sehari. Promosi ini akan ditawarkan sehingga 31 Disember kelak. Bagi yang berminat, ia boleh didapati melalui langganan Ultra Go yang aktif dan boleh ditebus melalui aplikasi Celcom Life.

source